top of page

DOJO+

Public·15 members

Spor etkinliklerini analiz etmek için etkili sistemler oluşturmak

Daha düzenli çalışabilmek için kendime ait bir analiz sistemi oluşturmak istiyorum. Ancak bu sistemin nasıl kurulacağı konusunda bazı soru işaretlerim bulunuyor. Hangi verilerin kaydedilmesi gerektiği, nasıl karşılaştırma yapılacağı ve sonuçların nasıl değerlendirilmesi gerektiği konusunda desteğe ihtiyacım var. Kendi yöntemini geliştirmiş kişiler deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum. Başlangıç aşamasında doğru bir yapı kurmanın ileride büyük avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Bu nedenle önerileriniz benim için oldukça değerli olacaktır.

5 Views

Spor analizlerinde veri tutarlılığını kontrol etmenin çok önemli olduğunu zamanla daha iyi anladım. Başlangıçta farklı kaynaklardan gelen bilgilerin hepsini doğru kabul ediyordum, ancak bu yaklaşım bazen çelişkili sonuçlara yol açıyordu. Şimdi ise aynı veriyi farklı yerlerden kontrol etmeye çalışıyorum. Özellikle takım istatistikleri, maç temposu ve oyuncu performansları gibi alanlarda tutarlılık büyük önem taşıyor. Bazen gibi platformlarda yer alan istatistikleri genel bir referans olarak kullanıyorum, fakat mutlaka başka kaynaklarla karşılaştırıyorum. Bu yöntem bana daha güvenilir ve sağlam analizler yapma imkânı sağladı ve hata oranımı azalttı.

bottom of page